"Geweldige sfeer en top opnames"
 
"Opnames klinken erruuug lekker, dank!"

Onze opnameruimtes

Bij studioMON kun je vanuit verschillende ruimtes opnames maken. Zo heb je in de studio beschikking over 3 aparte opname ruimtes, waarbij in 1 ruimte een schitterende DW kit staat opgesteld. 

Wil je een toffe (live) promo (video) maken met jouw publiek erbij, dan kan dat vanaf het podium in CafeMON. De controlroom van de studio is verbonden met het podium en in combinatie met een Protools HD3 systeem kan er direct op studiokwaliteit opgenomen worden.

Maar als je het echt grrrrrooooots wilt aanpakken, of heb je een groot orkest, koor of band…. Dan moet je zeker weten gaan opnemen in de 200m2 BIGroom met prachtige houten vloer! Dan weet je zeker dat je opname “larger than life” klinkt! 

De opnameruimte in studioMON beschikt ook over alle multimedia gemakken en kun je gebruiken voor o.a. opleidingen, cursussen, workshops of presentaties. 


Gear

Digitaal en analoog zijn 2 werelden die perfect samenkomen bij StudioMON. De opname gebeurt digitaal in de MacPro met een Avid Pro Tools HD3 systeem. Hierbij zijn de meest profi en relevante plugins aanwezig. De grote handige controller C|24 zorgt dat alles binnen handbereik is en we snel met/voor jullie kunnen werken.

Als analoog outboard hebben we een met zorg uitgezochte verzameling van nieuwe en oude sounds, evenals solid state en buizen, zoals Edax Audio Labs (8 chan buizen pre-amp), Presonus, Toft audio, ART, Golden Age Project en Fredenstein.

Mics zijn er ook in alle soorten en maten, omdat we ook bands en instrumenten in alle soorten en maten in onze studio krijgen. Merken als: Shure, Sennheiser, sE Electronics, Sontronics Aria (UK handmade buizen mic), Beyer Dynamic, Golden Age Project, AKG, Audix, zijn standaard te vinden in de studio en projectmatig kunnen we speciale mics bij huren.

Neem gerust contact op met ons bij vragen of voor de mogelijkheden.